Haber

Nevşehir’de belediye garajında ​​çıkan yangın; Başkan Aksoy’un makam aracı yandı

NEVŞEHİR’in Derinkuyu ilçesinde belediyeye ait garajda henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında, Belediye Başkanı Bülent Aksoy’un makam aracı ve çöp toplama aracı kullanılamaz hale geldi.

Yangın, saat 05.00 sıralarında Derinkuyu Belediyesi’nin garajında ​​başladı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm garajı sardı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve itfaiye sevk edildi. Ekipler, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangını söndürdü. Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy’un görev aracı ve çöp toplama aracı yangında kullanılamaz hale geldi. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, “Sabah saatlerinde patlama oldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk ettik. Daha sonra Nevşehir Belediyesi ve Kaymaklı Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Bir çöp toplama aracı ile resmi aracımız yandı. Yangında yere düştü. Ayrıca garajda taziyeler var. Çadırı ve su kaynakları yanarak kullanılamaz hale geldi” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu